Mandel Fastigheter AB

Mandel Fastigheter AB äger och förvaltar bostadsfastigheter i Stockholmsregionen och i Mora. Vår affärsidé är att med en personlig service erbjuda lägenheter i trivsamma områden med god standard där våra fastigheter underhålls noggrant. Likaså eftersträvas en låg energianvändning tex genom installation av bergvärme och kompletterande isolering. På så sätt har våra fastigheter lägre energiförbrukning än vad till och med kraven för nybyggda fastigheter är.

Vi erbjuder lägenheter i renoverade funkisfastigheter i Stockholms förorter. Stambytta med renoverade badrum och kök, nya eldragningar och moderna tvättstugor där hyresgästen får vara med och bestämma lägenhetens standard. Våra lägenheter är i storlekarna 2-3 rum och kök och många av våra hyresgäster har hos oss hittat sitt första egna hem. Vi förvaltar också en fastighet i centrala Mora med butiker och moderna lägenheter på 1-2 rum och kök.

Vi månar om en god grannsämja tex. genom gemensamma uteplatser för grill och lek och ser ett störningsfritt boende som mycket viktigt. Av allergiskäl har vi rök- och pälsdjursförbud i våra fastigheter.

Mandel Fastigheter AB är medlemmar i Fastighetsägarna Stockholm, där Peter Mandel även arbetar aktivt i styrelse, servicebolag mm.

Vi stöder Stockholms Stadsmissions hjälp till hemlösa och vi ger årligen bidrag till Unicef och Läkare Utan Gränser.